Avondfietsvierdaagse - 28 juni t/m 1 juli 2021

21 May 2021 by Cora Verkaart

Van 28 juni tot en met 1 juli 2021 organiseren we als RTC Hoofddorp alweer voor de 23e keer de Avondfiets4daagse. Tijdens de ritten van ongeveer 30 kilometer fietsen de deelnemers langs mooie en bijzondere plekken in en om de Haarlemmermeer. Iedereen met een fiets kan meedoen en de route in zijn of haar eigen tempo rijden. Vooral het genieten van het fietsen en de omgeving staat voorop.

De Avondfiets4daagse brengt de fietsers langs nieuwe en verrassende routes in alle windrichtingen. Het startpunt is bij het clubgebouw van Lotus. De routes worden bij vertrek uitgereikt, maar kunnen ook als GPS-track worden gedownload voor gebruik op een fietsnavigatie. Alle fietsen zijn welkom! Bij deelname aan minimaal drie avonden ontvangen de deelnemers een medaille waarbij de laatste avond traditioneel wordt afgesloten met koffie/thee en appelgebak.

Tijdens de Avondfiets4daagse volgen we de dan geldende corona maatregelen om op deze manier de veiligheid voor iedere deelnemer te kunnen garanderen.

Weet of ken je nog iemand die mee wil doen of wil je zelf meedoen? Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op onze website via https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse. Het is altijd mogelijk om op de dag zelf ook nog in te schrijven.

Met vriendelijke groet,
Het activiteiten team.

Comments --

Loading...