Stop de bezuinigingen op de sport.

13 Jun 2021 by Cora Verkaart

Beste leden,

Wij weten het en ondervinden het allemaal dat sport goed is voor je fysieke en mentale gezondheid. Sport draagt bij aan een gezonde samenleving maar het is vooral leuk om te doen. Dat ervaren wij toch allemaal!

In deze periode vol met corona perikelen is het nog duidelijker hoe belangrijk sporten en bewegen is. Veel verenigingen doen hun best om binnen de Corona maatregelen activiteiten aan te bieden. Ook wij plannen activiteiten binnen de op dat moment geldende Corona maatregelen, denk daarbij aan de Fietsclinics en de Avondfiet4daagse.

Maar nu moet de gemeente Haarlemmermeer bezuinigen op sport en bewegen waardoor Team Sportservice Haarlemmermeer ophoudt te bestaan. Wij vinden dit onverstandig en willen de gemeente vragen om de tijd te nemen een goede afweging te maken.

De verenigde clubs en Sportservice Haarlemmermeer maar ook de gezondheidszorg vragen jullie steun middels het tekenen van een petitie. Wij als bestuur steunen deze petitie. Team Sportservice Haarlemmermeer heeft ons in het verleden regelmatig geholpen met advies en het aanbieden van trainingen en webinars. Ook nu maken we nog gebruik van hun service voor het promoten van de Avondfiets4daagse op Noord-Holland actief. Daarom willen we deze petitie onder jullie aandacht brengen. Via onderstaande link is de petitie te vinden.

Stop de bezuinigingen op sport Haarlemmermeer – Petities.nl

Het bestuur

Comments 1

Loading...